Ervaringen van huurders met zonnepanelen

Energie besparen met zonnepanelen werkt! Andere huurders gingen u voor:

De zonnepanelen van meneer Den Haan: “Zonnepanelen? Altijd doen!”

ervaring-huurder-zonnepanelen-zonne-energie“Toen ik hoorde dat we via de verhuurder zonnepanelen konden aanvragen, heb ik dat meteen gedaan. Zo kun je op een goede manier kosten besparen. Ook vind ik het belangrijk om zuinig om te gaan met het milieu. Wij waren de eersten in de straat, maar inmiddels hebben ook veel buren zonnepanelen laten leggen. In de eerste weken na plaatsing heb ik vaak op de elektriciteitsmeter gekeken. Die zag ik dan echt teruglopen in plaats van vooruit. We hebben inmiddels de energierekening gekregen en deze was ook echt lager. Tot dusver werkt het perfect en ben ik heel tevreden.”

De zonnepanelen van Rien Veldsink: “Je merkt het echt in je portemonnee”

Geld besparen door zonnepanelen! Wie wil dat nu niet? Rien Veldsink heeft zelf zonnepanelen en raadt dit iedereen aan. Het financiële voordeel was een belangrijke reden voor hem om zonnepanelen te plaatsen op zijn woning. Je merkt het echt in je portemonnee. Bovendien is het mooi meegenomen dat de zonnepanelen bijdragen aan een beter milieu. Rien begon in 2009 met een klein systeem voor zonnepanelen. Inmiddels heeft hij maar liefst 18 panelen op zijn dak. Het voordeel van zonnig huren vindt hij dat er al veel is geregeld voor huurders: “je wordt ontzorgd én bespaart ook nog eens energiekosten.”

Meer ervaringen?
Op de website www.duurzameburen.nl ziet u wie er bij u in de buurt al zonnepanelen hebben en leest u de ervaringen van anderen.

Zonnepanelenacties van andere verhuurders

Terug naar de site van Vestia over zon